Lämna ditt flyttstäd i Uppsala till oss

Det kan råda delade känslor inför en flytt. Dels är det förstås något spännande eftersom man ska påbörja ett nytt kapitel i livet. Dock är det i många fall också något som kräver väldigt mycket arbete i form av tid och energi. 

Känner du att du behöver avlastning? Då kan du vända dig till oss för hjälp! Vi erbjuder nämligen flyttstäd i Uppsala. Det betyder att du själv inte behöver tänka på den mycket noggranna städning som behöver utföras i samband med att man flyttar, utan kan istället låta oss sköta den åt dig. Det kan göra stor skillnad för dig som känner att du börjar få slut på ork från allt annat arbete som flytten innebär.

Flyttstäd i Uppsala som rengör på djupet

En flyttstädning skiljer sig från en vanlig hemstädning eftersom den behöver vara extra noggrann. När man flyttar krävs det nämligen att man lämnar över bostaden till de nya hyresgästerna eller ägarna i ett mycket rent skick. Gör man inte det riskerar man att bli av med sin deposition eller liknande i de fall då det rör sig om en hyresrätt. 

Genom att låta oss sköta ditt flyttstäd i Uppsala behöver du dock inte ägna så mycket som en tanke över att oroa dig över detta. Vi kommer nämligen se till att din bostad blir skinande ren och att det blir till en ren njutning för de nya ägarna eller hyresgästerna att flytta in i den. Vi har så gott självförtroende när det kommer till vår kompetens att vi kan garantera att du kommer att bli nöjd med vår service!

Detta ingår i vår flyttstädning

Som tidigare nämnt går vi på djupet när vi utför ett flyttstäd i Uppsala. Det betyder att vi bland mycket annat dammsuger, moppar och torkar golven, rengör fönstren både invändigt och utvändigt, gör rent element, dörrar och garderober, rengör ugnen, köksfläkten, skåp och lådor samt allt annat i köket, och gör rent alla delar av badrummet inklusive handfatet, duschen, badkaret om det finns något sådant, samt toaletten. Varenda del av din bostad, inklusive de allra mest svåråtkomliga utrymmena, kommer med andra ord att rengöras noggrant när du anlitar oss för din flyttstädning!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *