Så fungerar relining i Göteborg

Om dina rör i Göteborg är gamla och slitna har du två alternativ, antingen att genomföra ett stambyte eller utföra relining. Relining innebär att befintliga rörstammar byts ut. Det innebär att avloppsrören och rören för tappvatten fodras in med ett sprillans nytt tätskikt. Detta skiljer sig från stambyte på det sätt att under ett stambyte byts de gamla rören ut mot nya. Metoden som används vid relining kan variera beroende på de rådande förutsättningarna på fastigheten som arbetet ska utföras på. Relining är en övergripande term som innefattar flertal olika metoder. Oavsett vilken metod som används brukar proceduren se relativt lika ut.

Steg för relining i Göteborg

För att genomföra Produktiv relining göteborg behöver man först och främst genomföra en förstudie som baseras på en tidigare genomförd inspektion av rören. Hur stammarna ser ut avgör vilken metod som sedan används för relining. Näst på tur informeras de boende på arbetet som ska genomföras eftersom de kan påverkas av att vattnet behöver stängas av. Sedan rengörs stammarna med avloppsspolning, rörspolning eller någon annan metod. När rören är rena och fina appliceras relining utifrån via den tidigare bestämda metoden. Sist men inte minst ska avlopp och rör besiktas. Efter processen är färdig har du fräscha och fina rör i din fastighet i Göteborg som kommer hålla i många år framöver.

Metoder för relining

Vilken metod som används för relining i din fastighet i Göteborg beror på vilka förutsättningar din fastighet och dina rör har. Ta hjälp av en relining konsult för att avgöra vilken metod som passar dig bäst. Några vanliga metoder är: Sprutmetoden, Strumpmetoden, Borstmetoden, Pointline och Hybridmetoden. Olika metoder kan passa för olika typer av avloppssystem. Ta alltid in experthjälp för att genomföra relining i din fastighet i Göteborg. Att ge sig på arbetet som lekman kan få katastrofala konsekvenser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *