Naturligt utförd bbl i Stockholm

Min vän har utfört en bbl i Stockholm, något som har utförts med väldigt naturligt resultat. Bbl är ett rumplyft, det tillsätts fettceller för att rumpan ska bli fylligare. Det är möjligt att forma rumpan precis så som en själv önskar. Min vän önskade enbart ett litet lyft och en liten utfyllnad. För någon som inte träffat henne kommer inte kunna se att det är ett ingrepp som har gjorts.

Trygg bbl i Stockholm

Bbl är något som har blivit mer populärt under 2000-talet. Det är oftast ett litet mindre ingrepp som sker under ett par timmars narkos. Det vanliga är att kunna åka hem redan dagen efter ingreppet gjorts, några åker även hem redan samma dag. Stockholm har influerats av andra länder och tagit in tekniken till landet.

En riktigt svensk bbl Stockholm kan utföras för alla. Många som utför en bbl vill behålla ett utseende som är så nära naturligt som möjligt, så även under en bbl. Rumpor världen över är formade väldigt olika, några länder har invånare som har naturligt stora rumpor, andra har plattare. Oavsett hur den är formad, så är det möjligt att forma om den.

Ett nöjt resultat

Min vän som utförde en bbl blev väldigt nöjd över resultatet. Hon har nu ett bättre självförtroende, och trivs mer med sig själv. Det är viktigt att inte utföra något för någon annans skull, enbart för en själv. Min väninna gick på många konsultationer innan hon bestämde sig för ingreppet, hon ville känna sig helt säker först innan något gjordes.

Det finns möjlighet hos flera kliniker att låna hem implantat som går att visualisera hur det skulle se ut efter ett ingrepp. Det är ett bra sätt för att kunna mäta storlek och form, för att känna sig helt trygg och säker innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *