Vassleprotein whey 80 som tillskott

Whey eller vassleprotein hittar man med olika nummer exempelvis 80. Siffran informerar köparen om att vassleproteinet Whey 80 är ett koncentrat, det vanligaste och billigare alternativet av proteinpulver. Det betyder inte att det är mindre bra. Det handlar helt enkelt om att man bör välja det protein som passar bäst i den egna vardagen.

Whey 80 är ett vassleprotein som passar bra som bas för en proteindrink efter träningen. Proteinet bygger kroppens muskler och trots att de flesta av oss får i oss det vi behöver via maten är en proteindrink med whey 80 vassleprotein både mättande och gott.

Whey 80 ett vassleprotein från komjölk

Idag finns en uppsjö av olika proteinprodukter. Vissa utvinns av animaliska produkter medan andra är veganska. Väljer man vassleprotein whey 80 har det sitt ursprung från komjölken. Whey 80 filtreras endast en gång och därför är det det billigaste vassleproteinet på marknaden. På grund av denna enda filtreringen blir bland annat laktos kvar i vassleproteinet, viktigt att veta för en person som är känslig mot just laktos.

Produkten passar bra att inta på morgonen och efter träning då vassleproteinet tas upp snabbt i kroppen.

Hur intar man vassleprotein

Här finns en mängd olika möjligheter. Gillar man gröt till frukost så varför inte blanda i lite whey80, då får man en fin start på dagen. Är fil en favorit då blandar man med den. Populärast är dock kanske att göra proteindrinkar där man väljer vätska efter smak. Juice, vatten eller mjölk är några varianter. Lite pulver i en shaker med vätska och skaka, sedan är den klar att avnjuta. 

För den som önskar en drink som mättar längre kan man blanda vasslepulver, vätska, banan och/eller havregryn så har man ett kraftigare mellanmål. Whey 80 kommer dessutom i flera olika smaker.

Som alltid är det viktigt med en balanserad kost där mellanmål kan vara en proteindrink. När man är i farten är det praktiskt att kunna göra en shake där man befinner sig. Oavsett om det är på jobb eller när man kört ett träningspass på gymmet. Det är både gott, snabbt och mättande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *